Välkommen till BumbleBee blogg!

Hej alla scrappvänner!
Här hittar du ideer, projekt, kort och layouter från BumbleBees underbart kreativa DT!
Välkommen in att kika och bli inspirerad!

Receptlåda med Bind it All

Den här gången har jag scrappat en receptlåda med hjälp av min Bind it All, ett verktyg jag inte kan leva utan. Om du inte har en Bind it All så sätt den högt upp på din önskelista för det finns så mycket du kan göra med hjälp av den.



Jag började med att sära ut bitar från en pizzakartong (den jag fick papprena i från BumbleBee) efter de mått jag ville attlådan skuller ha.  Sedan klädde jag bitarna med ett mönstrat papper på utsidan och ett enfärgat på insidan. Om man skall sätta fast dekorationer så är det bra att sätta fast dem innan man sätter fast pappret på insidan så att det döljs. Det är också bra att inte sätta dekorationerna för nära kanterna då de kan vara ivägen när man skall göra hål med Bind it All. När jag hade dekrorerat färdigt var det bara att sätta igång att göra hålen. Jag mätte ut var mitten på bitarna var och använde det när jag stansade ut hålen (det finns en markering på Bind it All för mitten). Till sist sydde jag ihop bitarna med ett grovt hampasnöre. Det är viktigt att tänka på att när man gör ett lock så tar snöret på insidan av locket tar lite plats. Papprena, bandet och pizzakartongen kommer från BumbleBee, övriga dekorationer är privata.



Det är enklare än det kanske låter att göra en sådan här låda. I slutet av veckan kommer ni få se vad jag har stoppat i lådan.

Kram Paula


RSS 2.0